Att vilja ändra på sin kropp

Rubriken kan möjligtvis göra vissa människor upprörda. Man ska väl vara nöjd med sin kropp och inte vilja ändra något? Jo det håller jag med om, det är inte rätt att jämföra sig med andra eller trycka ned sig själv för att man ser ut på ett visst sätt. På så vi är man såklart skapad som man är – om man känner så.

Däremot tror jag att det är minst lika viktigt att kunna prata om olika skönhetsoperationer, inte för att normalisera att man ska vilja ändra på sitt utseende men för att göra det uppmärksammat att man faktiskt kan om man skulle ha något som man inte mår så bra över själv.

Ett skönhetsingrepp

Ett skönhetsingrepp som man kan göra hos Citylaser kallas för Sculptra rumplyft och är ett revolutionerande icke-kirurgiskt alternativ till ett traditionellt rumplyft. Det hela involverar användning av Sculptra-injektioner på riktade områden under huden och med just denna teknik så bygger huden upp sitt kollagen och expanderar vilket gör att man får en starkare känsla och en mer fyllig skinka/rumpa. Just Citylaser är först med denna typ av rumplyft i Sverige och är duktiga på sin sak.

Om vi pratar vidare om detta ingrepp så finns det många fördelar så som att resultatet dels blir väldigt naturligt men också lagom märkbara. Det innebär som sagt ingen kirurgisk behandling och det krävs därför heller ingen narkos och mycket kort återhämtning. Om man nu därför skulle känna sig missnöjd med sin rumpa eller känna att man vill göra en behandling som ger ett fyllande resultat så är detta verkligen något som jag i sådant fall förespråkar. Att undvika dyra operationer som kräver att du sövs och därmed riskerar din hälsa till en högre grad. Tveka inte på att läsa mer om Sculptra rumplyft hos Citylaser eller fler av deras andra behandlingar för att må bra i dig själv J

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.