Köpa glidmedel

Trots att jag är vuxen och ganska ohämmad har jag svårt för att köpa kondomer och liknande sexartiklar i butik. Jag beställer helst på nätet för jag tycker det är skämmigt att stå där i kassan med en förpackning kondomer eller en flaska glidmedel. Bättre att sitta hemma på kammaren och beställa via nätet. Det känns mer anonymt och jag riskerar inte att stöta ihop med en bekant eller granne.

Mestadels är det kondomer jag köpt på nätet men nu behöver jag även glidmedel. Vissa kondomer är ju behandlade med glidmedel från början, men jag behöver lite extra för att det ska kännas riktigt skönt.

Nu har jag hittat Pjur glidmedel som verkligen tilltalar mig. Har hittat en sort som verkar vara som klippt och skuren för mig. Det heter Pjur MED Repair Glide. Det inte bara smörjer utan vårdar också känslig hud. Den förstör inte latexkondomer och den är långtidsverkande. Dessutom köps den i engångsförpackningar som är lätta att ha med i fickan eller handväskan. Man vet ju aldrig när man kommer att behöva glidmedlet 😉

Varför glidmedel?

Glidmedel är bra för alla. Det kan förhöja njutningen och skyddar även kondomen så att den inte går sönder. Är du, som kvinna, minsta torr i underlivet så är glidmedel ett måste. Men även för andra skadar det inte med ett glidmedel.

Numera finns det även speciella glidmedel för olika ändamål. T ex finns det ett Pjur glidmedel som är tänkt för analsex. Det innehåller avslappnande Jojoba-olja. Bra för heterosexuella par som ägnar sig åt detta, men också för alla gay-par (killar).

Det finns glidmedel som samtidigt verkar fördröjande på orgasmen. Bra för män som är lite för snabba…

Och till sist har jag hittat ett glidmedel som sägs förhöja lusten hos kvinnor genom ginseng som ökar blodflödet. Även detta är ett Pjur glidmedel.